CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Rabu, 26 Oktober 2011

i'm a scout




pengakap...alahaii...budak2 ke awak ni...orang masuk pengakap time sekolah rendah dulu la....
haaaaiiiipppp abg long...hina nampak~ AWAK ADA KE???? jelez la tu kite pengakap...

dasyat kau.."OKTOBER ITU BULAN BERCAMPING"
 dalam masa sebulan ni..tiap2 weekend pi bercamping...dah x jadi normal weekend aku...
orang len weekend sonok2...tp kami pengakap duk berhujan panas tidoq lam khemah...huahuahua~
tp adek...jangan la nangis...banyak benda baru hang blajaq... cer cita kat akak.....

kami p kuala lipis..untuk sertai jota joti... penyertaan yang dianggap antara rela dan terpaksa...kesian betol...
jota joti ni byk bg kesan pada ahli pengakap U***..antaranya:~
"MPP TIDOR! MPP BODOH"
ni adalah diolog org bodoh yang malas nak timba ilmu...mcm2 alasan ..xnak pi..diam2 cukup...
dah, dahh...meh nak tunjuk pa tu jota joti...

dah bace tu paham la an..hehe...



..
antara rakan-rakan yang sertai jota joti..ada sek rendah, sek men, dak2 ipg n UPSI...hee..



antara persembahan malam pengakap di kuala lipis...
persembahan dari adek2 orang asli...hebat wooww...
mandi lam blik air pn boleh duk nyanyi lagu neh,...SILA~


ok....kita tinggalkan cerita tentang jota joti...
tiong! tiong!
untuk sem ke-2 ni...ni mukan insan-insan yang terpilih tuk memperjuangkan patrol bernama tiong...
mari..mari kita lihat sapa yg kena....



tiong memang chill abes::
 tiong memang terbaik! terbaik! terbaik! untung laarr~

errmmm...itu jelah tuk kali ni...ada lg camping yg kena pi...kita sambung di episod yg lain...sillaaaa~


1 comments:

Dewi Aja

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Catat Ulasan