CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ahad, 13 Mac 2011

GBS..freindship ever after

rasanya semua org kat sekolah, kat kolej, or kat "u" must ada geng masing-masing..
x kira la berapa ramai dalam satu geng an...
mereka tu suma dikira sebagai rakan baik...
yang kat bawah ni adalah membe2 kamceng aku masa kat kolej matrikulasi perlis (kmp)
ok! bermula dari kiri..
(ijah + ayu + anis[me] + dila + dayah + syikin)


nak dijadikan cerita, selepas je tamat pengajian di kmp kami suma membawa haluan masing-masing...
semua orang x dapat "u" yang sama...
even kami x sama u..persahabatan tu x putus pun...
alhamdulillah kami masing berhubung n kadang kala spent masa b'sma..bercuti bersama....
tp...sampai sekarang, kalu berjumpa pn x semua ahli ad...errmm x kisah la tu...
semoga di masa yang akan datang kami akan berkumpul lagi....


ok! apa e2 GBS??
yup..gbs tu memang geng bas sekolah pn...hehe...
ntah mcm mna la nama tu terlekat tuk geng kami neh....
mungkin ia disebabkan ini kot....

see...kami dalam bus...muahahaha...agaknya time ni la nama geng kami diputuskan...
mmg nmpk kebudak-budakkan sikit..tp itu satu realiti...mmg cam budak2 sungguh kami neh...hehe...
sumanya sweet aje...

semoga persahabatan ni berkekalan sehingga akhir hayat...dan seterusnya....
terima kasih sahabat!!

x lupa jua pada dak2 kelas ak..A1T6..

kelas a1t6 ni ada video dye sendiri au...sweet moment..
jom layan!


video

0 comments:

Catat Ulasan